Rapport fra dykketur til Støtt

Totalt 10medlemmer fra BSDK hadde en flott pinsetur til Støtt med dykking, god mat og drikke, og sosialt på kveldene.

Fredagskveld stod valget mellom rekebuffe eller bacalao på menyen- at der var noen som ble ett par kilo tyngre etter buffeen enn før... ja, det skal man ikke benekte.  Lørdag og søndagsmorgen var dekket på ett nydelig frokostbord- her manglet det heller ikke på noe. Lørdag fikk vi selvfanget kamskjell med blomkålpurre, blancherte grønnsaker og en stripe med balsamico til forrett- en veldig god kombinasjon. Til middag var det dampet kveite med grønnsaker, ovnsstekte poteter og med en nydelig hvitsaus. En god Sancerre eller en god Chablis hørte selvsagt med :) 

Boforholdene var flotte og herskapelige. Gode senger og rent sengetøy var det på rommene.
I restaurantbygget i 2.etg er det ett lite, men veldig interessant museum. Anbefales å spørre om man kan få en liten omvisning her. Her i 2.etg er det også innredet med møteromsfasiliteter for sikkert en 20-30 personer.

Når det gjelder selve dykkingen så var det noe litt til og fra med forholdene. Litt mye vind og bølger bidro til at utvalget var noe begrenset da man måtte dykke på lesiden. Ett par steder var allikevel spennende og kan gjerne utforskes mere. Moro er det uansett å utforske nye dykkesteder. Men en ting er sikkert..., det er både kamskjell og kveite rúndt om holmene :)

Stor takk til Eva og Svenn og kokkene for godt vertskap!