Rydding ved moloen, Bodø Havn, 1.-2. juni 2019

Bodø Sportsdykkerklubb gjennomførte rydding ved ett avgrenset område, på innsiden av moloen i Bodø Havn, den 1. og 2. juni.

Det ble blant annet plukket opp flere store presenninger og båtkalesjer, 5-6 båtbatterier (ligger mange flere igjen!), flere ødelagte blåser og fendere, 2 fulle sekker med gummidekk, tauverk, snøskuffer og elektrisk avfall (radio og varmevifte)…! Noe av avfallet er trolig tatt av vær og vind, mens noe dessverre er dumpet bevisst. Det viste seg at det aller meste av det som ble tatt opp, er avfall som det allerede finnes gode/gratis returordninger på…! Det ble totalt sett hentet opp 5 fulle storsekker (ca 5M3) med avfall.

Etter økta på lørdag, så ble det spandert burger på ryddegjengen, etter spons av Nofir. Stor stor takk til Nofir! https://nofir.no/no/

Godt jobba alle sammen!