Ny avtale med Handelens Miljøfond

Bodø Sportsdykkerklubb har inngått ny avtale med Handelens Miljøfond. Handelens Miljøfond er Norges største private miljøfond støtter prosjekter som forebygger og fjerner plastforsøpling, øker ressursutnyttelse og gjenvinning av plast, og reduserer plastbruk, herunder plastbæreposer. Fondet finansieres gjennom medlemsbutikkene som betaler 1 krone for hver plastbærepose de omsetter i Norge. Fondets visjon er: Plast i kretsløp – ikke i naturen

Bodø Sportsdykkerklubb vil motta 50 000kr for å rydde strandsonen i Bodø og Salten området. Prosjektperiode fra april 2023 og ut året.

Med dette håper vi så mange av medlemmene som mulig vil stille opp for å bidra med litt innsats mot forsøpling i Bodø/Salten området. Følg med på aktivitetsplan og/eller melding. Vel møtt!

NB! Husk at den enkelte kan få registrert sine egen aksjoner på vegne av Bodø Sportsdykkerklubb. Send melding på bsdk@bsdk.net for å få egen aksjonskode. Dere må da rapportere sted, antall ryddere, antall kg/fulle sekker og hvor stort område som er ryddet. Legg også med bildedokumentasjon. Avklar med Jan-Gunnar hvor/hvordan man skal levere inn søppla.

https://handelensmiljofond.no/