Intro fridykking

 
Foto , Norges dykkeforbund, Peter Scmedling

Foto , Norges dykkeforbund, Peter Scmedling

 

Bodø Sportsdykkerklubb FORTSETTER MED introduksjon til fridykking i bodin bad, HØSTEN 2017

Bodø Sportsdykkerklubb vil gjennomføre introduksjon til fridykking i Bodin bad høsten 2017 på torsdager og lørdager i høst/vinter.

Dette er ett lav-terskel tilbud som passer best for barn og ungdom, fra 4-10 klasse med noe svømmegrunnlag. Formålet er generell vanntilvenning,  opplæring i bruk av maske, svømmeføtter og snorkel. Opplæring i basis fridykketeknikk og sikkerhet. Ulike mestringsøvelser og prøve UV-rugby er også en del av opplegget. Alle skal være litt bedre skikket i forhold til sommerens kommende bade- og svømmeaktiviteter.

Bodø Sportsdykkerklubb stiller med utstyr, instruktører og bassengberedskap.

Introduksjonskurset går over angitte  dager under. Bodø Sportsdykkerklubb tar en egenandel på tilsammen 200kr per deltaker. Summen på 200kr inkluderer  juniormedlemsskap i Bodø Sportsdykkerklubb med verdi av 100kr ut år 2017. 

Først til mølla prinsippet gjelder for påmelding!

Navn på deltaker *
Navn på deltaker
Fødselsdato på deltaker *
Fødselsdato på deltaker
Skriv inn fødselsdato på barnet
Navn til foresatt *
Navn til foresatt
Skriv inn telefonnummer
Datoer *
Kryss av for hvilke dager som passer best. Det er ikke obligatorisk å delta på alle datoene. Datoer kan bli flyttet etter nærmere varsel!
Betaling *
Jeg ønsker å betale tilsammen 200kr i egenandel og medlemskap på følgende måte. Egenandel på 100kr beholdes dersom man ikke møter. Deltagelse forutsetter at betaling er mottatt Bodø Sportsdykkerklubb sin konto.
Adresse
Adresse
Skriv inn bostedsadresse