Back to All Events

Dykkehelg Saltstraumen 21.- 23. september


  • Ripnesveien Nordland, 8056 Norge (map)

Bodø Sportsdykkerklubb inviterer til dykketreff i Saltstraumen. Husk påmelding innen onsdag kveld!

Følgende dykkeplan settes opp:
Fredag Sundstraumen 1145, snur 1303, 130 cm. Ørnneset 1800, snur 1907, -125 cm
Lørdag Sundstraumen 1230, snur 1344, 159 cm. Filmredigeringskurs etter dykk ca 1530. Åselistraumen 1730, snur ca 1830.
Søndag Kvitberget 1315, snur 1419, 187 cm

Det vil bli dykking på ulike lokasjoner i Saltstraumen, Sundstraumen, Åselistraumen og Tuv. Dykkingen vil stort sett være landbasert, bortsett fra Sundstraumen og Saltstraumen Sveet som er båtdykk. Tidevannsforskjell mellom flo og fjære er "middels" i perioden.

Dykkingen vil tilpasses den enkeltes kompetanse og erfaring. For de som ikke er komfortabel med straumdykking- så blir det satt opp alternative dykk i området.

Når det gjelder dykkeforholdene så er de på sitt absolutt beste på denne tiden om høsten- sikten vil være på topp, vannet er fortsatt varmt og det er masse masse liv i havet...

Bodø Sportsdykkerklubb håper å få ett-par av de aller beste UV-fotografene i Norge, til å holde en liten workshop med tema; UV-video, samt til å gi en demo på gode apper til redigering. 

Merk at det er noe begrenset kapasitet, spesielt båt- slik at "først til mølla prinsippet gjelder" mtp påmelding. Dersom båtkapasitet er oppnådd så vil tilreisende bli prioritert.

For bosted- så anbefales det at så mange som mulig booker seg inn på f.eks Plusscamp Saltstraumen med en eller flere overnattinger. Den enkelte må bestille overnatting selv.

Det vil være felles bespisning/grill på lørdagskveld (150kr/pers)/eller buffet på Saltstraumen Hotell (295kr/pers), avhengig av værutsiktene. 

Mulighet for å få leid noen flasker og bly av BSDK. Noe utstyr kan muligens være tilgjengelig hos Saltstraumen Dykkecamp. Ta selv kontakt med Saltstraumen Dykkecamp for eventuelt å leie utstyr. Dykkecampen opererer med egne priser for utleie.
 

Påmelding:

Navn *
Navn
Angi klubb som man er medlem i!
Jeg vil delta på/jeg behøver
F.eks CMAS*, **,*** eller Padi OW, adv, RD, DM osv. Dykkere bør ha advanced eller tilsvarende. Har man lengre erfaring og god oppdriftskontroll, så kan så kan "advanced-kravet" ses bort ifra!
Her angis ca antall dykk!